cele mai tari postari fara categorie

Horoscop 2017

zodii

Berbec

In acest an relațiile cu părinții sau rudele vor fi importante. Uneori vor apărea neînțelegeri sau sentimente de înșelăciune, manipulare, nesinceritate.
In acest an banii vor fi legați de o excursie sau oameni de departe. Este posibil să primiți bani de la distanță sau este posibil să trimiteți bani într-o altă locație. Este posibil să primiți bani neașteptați de la Leu, Berbec sau o persoana Sagetator.
O veste bună poate fi legată de un tată, bunic sau frate, dacă el a fost născut sub semnul Rac, Scorpion sau Pesti.
Acesta va fi un an favorabil pentru evenimente plăcute în afara casei. O călătorie va avea loc în acest scop.
2017 va fi asociat cu un eveniment  important în legătură cu familia sau casa voastră.

Pe parcursul anului 2017, veți avea parte de o abordare mai sensibilă în ceea ce privește iubirea. O mare parte dintre voi veți fi capabili să câștigați inima persoanei care vă interesează. Ascultați-vă instinctele și acționați în consecință.

Taur

Pentru Taur, 2017 va fi un an foarte dinamic. Veți merge acolo unde nu ați planificat. Veți întâlni oameni pe care nu v-ați aștepta să-i întâlniți.
În 2017 veți avea parte de un mare eveniment în comunitate sau familie, o activitate unde se vor aduna mulți oameni într-un singur loc. Vă veți lovi de nesinceritatea sau egoismul unei persoane dragi. Acest lucru vă va face să reconsiderați relația cu aceasta sau să ajustați unele dintre planuri sau așteptări.
Vor apărea probleme care ar putea necesita achiziționarea de mobilier nou sau aparate, reparații și îmbunătățiri.
Un eveniment important din casa voastră, pe parcursul anului, va fi legat de un bărbat: bunic, tată sau frate.
În 2017 se va întâmpla un eveniment important în familia voastră. Vechiul vostru vis sau dorință vor deveni realitate. Va fi un an de succes care va oferi diverse oportunități pentru a vă crește veniturile.

Dragostea va fi tema centrală pentru Tauri în anul 2017. Cei care sunt într-o dilemă în ceea ce privește relația pe care o au, pot fi în măsură să adopte o poziție fermă acum – cine să rămână și cu cine să taie legăturile. Unele momente senzuale și emoționale pot fi de așteptat  la sfârșitul anului.

Gemeni

2017 va fi un an promițător pentru tinerele femei Gemeni. Întâlniri, viitoare conversații și acorduri care vă vor îmbunătăți starea financiară.
Un eveniment important în casa voastră va fi asociat cu o fată sau femeie tânără.
An favorabil pentru a vă muta pentru o perioadă mai lungă în altă parte.
Feriți-vă de cheltuieli inutile pentru casă sau pentru ceva care s-ar dovedi inutil de scump.
Feriți-vă de oameni cu intenții necinstite.
2017 va aduce protecție familiei. Vor supraviețui relațiile construite pe încredere, reciprocitate, înțelegere și respect. Altele vor fi înlocuite cu ceva mai valoros și mai stabil.
De multe ori  vor apărea conflicte, dar ele vor fi mai degrabă o manifestare a emoțiilor sau a sensibilității cu privire la anumite aspecte care implică familia.
O situație neprevăzută va apărea, care va necesita acțiunile și deciziile voastre rapide.
Apar probleme financiare pe parcursul anului, ele sunt în mare parte o consecință a greșelilor voastre, acțiunilor pripite, achizițiilor nechibzuite.
Evenimentele importante din casa voastră, pe tot parcursul anului, vor fi declanșate de diferite acțiuni ale persoanelor născute sub semnul Leu, Berbec sau Sagetator.
Surpriza pentru 2017 va fi nunta unor prieteni sau rude îndepărtate cu care aveți contact.

Viața voastră amoroasă va căpăta un nou înțeles și va intra pe o nouă cale în anul 2017. Veți fi în măsură să renunțați la unele relații redundante și să găsiți altele noi.

Rac

In acest an veți avea nevoie să aveți grijă de propria sănătate sau să vă schimbați stilul de viață.
Va exista o prezenta importanta in viața voastră, o persoană născută sub semnul Taur, Capricorn sau Fecioara.
În general, în acest an veți avea o mulțime de emoții pozitive.
La sfârșitul anului, veți avea un succes sau o performanță.
Evenimentele din familia voastră, în acest an, vor avea o perspectivă bună și vor fi fi utile și de succes în anii următori …
Acesta va fi un an favorabil pentru călătorii, în special împreună cu familia.
Pentru unii dintre voi vor apărea posibilități pentru o schimbare de reședință.
Pot exista posibile preocupări legate de o rudă de sex masculin.
Vei avea așteptări specifice cu privire la un părinte sau o rudă născută sub semnul Leu, Berbec sau Sagetator.
La băieți, viața amoroasă va fi complicată, cu unele greșeli și apoi noi începuturi.
Viața amoroasă va fi imprevizibilă mai ales dacă aveți un partener născut sub semnul Pesti, Rac sau Scorpion.
Fiți recunoscatori pentru tot ceea ce vă oferă acest an, chiar dacă nu vă place inițial. Veți primi lucruri care vor sta la baza succesului din următorii ani.

Leu

În general, anul 2017 va încuraja și ajuta planurile si obiectivele legate de casa voastră.
Vor exista oaspeți sau adunări mai frecvente în casa voastră, cu sau fără ocazie.
În acest an, mai multe evenimente, care sunt importante pentru familia voastră se vor referi la călătorii cu oameni din alte locuri sau dintr-o altă țară.
2017 este anul în care va apărea o nouă oportunitate care promite că vă va schimba viața în următorii ani, într-o direcție mult mai bună.
Progresul social al unui prieten sau al cuiva care are legătură cu familia voastră, va afecta negativ relatiile personale.
Anul acesta trebuie sa vă așteptați la o surpriză plăcuta de proporții. Cuvântul „surpriză” poate fi exagerat, deoarece într-o oarecare măsură, veți avea o premoniție a unui astfel de eveniment.

Viața amoroasă va fi influențată în mare măsură de persoanele născute sub semnul Capricorn, Fecioara sau Taur. Cei singuri își vor găsi noi relații în 2017. A doua jumătate a anului va aduce lucruri noi și bune în domeniul dragostei.

Fecioară

2017 este momentul în care unele dintre așteptările voastre specifice pentru anumite evenimente se vor materializa cu bune si rele ….
Veți experimenta un furt sau o pierdere din cauze personale sau din cauza răutății unei persoane din apropiere.
Veți experimenta o dezamăgire din cauza minciunilor unei persoane despre care ați avut o părere mai bună.
In acest an va avea loc o evaluare a modului în care comunicați cu oamenii din jurul vostru.
Planurile legate de școală vor avea succes. Veți primi sprijin si veți avea noroc în proiecte importante.
Lipsa de loialitate și încredere vă vor provoca să reconsiderați unele dintre atitudinile sau deciziile cu privire la legăturile de familie.
Pe parcursul anului, aproape toți reprezentanții zodiei Fecioară vor experimenta o schimbare importantă în viață. Pentru unii dintre voi această modificare se va referi la familie, la școală sau la o mutare în alt oraș sau țară. Oricare ar fi schimbarea specifică pentru fiecare dintre voi, amintiți-vă că este o parte din începutul unei noi perioade productive și de succes.
Veti rezolva cu succes probleme, dificultăți sau sarcini legate de relații.
Dacă aveți un părinte născut sub semnul Gemeni, Balanta sau Varsator, asteptați-vă la experiente frumoase, de neuitat.

Domeniul dragostei în anul 2017 va fi plin de surprize și emoții. Vei avea relații mai interesante și mai profunde de acum.

Balanță

In acest an veți avea planuri și angajamente concrete cu privire la o relație noua. Veți crea relații semnificative noi și promițătoare cu oamenii nascuti sub semnul Taur, Capricorn sau Fecioară.
Veți fi capabili să realizați un plan important legat de casă, dar nu va fi ușor.
Așteptați-vă la un eveniment asociat cu o logodna sau o nunta, la care veți participa.
In acest an veți avea o șansă de a dezvolta idei si planuri mai vechi. Vor exista noi oportunități neașteptate. Fiți atenți, cu toate acestea, la modul în care veți profita de pe urma acestora. În cazul în care sunt asociate cu documente, să fiți atenți la semnarea lor.
S-ar putea să aveți relații interesante și acțiuni împreună cu persoane născute sub semnul Scorpion, Pesti si Rac.
Anul va aduce diverse evenimente legate de persoane din familia voastră și din cercul de rude, dar mai ales de cei care locuiesc într-un alt oraș sau țară.
In acest an vor fi diferite evenimente importante legate de un bunic, tată sau frate.
Cele mai multe dintre ele sunt asociate cu adunări la ocazii speciale.
Anul va aduce noi oportunități de studiu într-un alt oraș sau țară. Va apărea o astfel de oportunitate sau veți primi o astfel de propunere, dar toate vor depinde de propria voastră dorință, ambiție și voință.

Viața amoroasă va fi puțin mai complicată în 2017. Dar tehnicile de seductie vă vor ajuta să câștigați parteneri pe care la un moment dat i-ați pierdut.

Scorpion

In acest an veți afla într-un fel sau altul că nimic în viață nu este pentru totdeauna.
Pierderile pe care le veți experimenta intr-un plan personal sau educațional vor face parte din experiențele tale de viață.
Un eveniment important va avea loc pe parcursul anului, care va fi legat de o femeie din casa voastră sau din interiorul cercului apropiat de rude.
În general, acest an vă va oferi posibilitatea de a vă realiza planurile de familie, în special cele pentru care ați luptat suficient de mult.
Faptul că acest an va implica o schimbare extrem de importantă pentru voi, nu ar trebui să vă sperie sau să vă facă excesiv de preocupat de viitor. Nu există o regulă generală pentru această schimbare, deoarece pentru fiecare dintre voi, se va întâmpla în diferite moduri.
Pe parcursul anului, vor apărea oportunități pentru stabilizare financiară, progres și prosperitate. Pentru Scorpioni va exista o relație importantă cu un Capricorn, Taur sau Fecioară, dar, de asemenea, multe lucruri vor fi legate de Pesti, Rac sau Scorpion.
Pe parcursul anului, s-ar putea să fiți de un mare ajutor pentru părinți, într-o situație emoțională.
Acesta va fi un an favorabil pentru călătorii, pentru educație, sau pentru muncă într-un alt oraș sau țară.
În curând mulți dintre voi se vor baza mai mult pe viziunea filosofică a lucrurilor în viață sau veți căuta credință și speranță în religie, ca o sursă de înțelepciune umană și cunoaștere de sine. În ce măsură 2017 va avea succes sau nu, va depinde de înțelegerile unor evenimente și oportunitatea ca prin diferite schimbări să vă transformați într-o persoană mai bună.

Viața amoroasă va fi mult mai buna decât în ultimii ani. Vă aflați în vârful manifestărilor emoționale sau senzuale.

Săgetător

Pentru Săgetător, anul 2017  va aduce la început angajamente legate de educație, dezvoltare profesională sau dezvoltarea abilităților și talentelor. Nativii Săgetător vor experimenta multe schimbări în viața lor. Este vorba de schimbări majore în stilul lor de viață, relații și educație. Modificarile vor fi mai pronunțate și intense în domeniul educației. Veți obține sprijinul și dragostea membrilor familiei și a colegilor, atunci când situația o justifică. Anumite lucruri la care v-ați gândit și nu au fost realizate, au acum nevoie de o reevaluare. Daca veți munci cu bună-credință, veți fi capabili de rezultate bune. Nu vă pierdeți răbdarea pentru că rezultatele nu vor întârzia să apară. Luați decizii logice și nu gândiți pripit și impulsiv. În anul 2017, nativii Săgetător nu vor avea dificultăți legate de studii. Examenele si testele vor fi trecute cu brio. Cu toate acestea munca grea și angajamentele vor fi necesare. Nativii Săgetător au oportunități de călătorie favorabile în anul 2017. Unii dintre voi s-ar putea să aibă de-a face cu călătorii neplanificate. Pentru Săgetătorii aventuroși sunt de așteptat călătorii spre destinații până acum neexplorate.

O nouă poveste de dragoste se va dezvolta pentru unii dintre voi, cu o persoană născută sub semnul Taur, Fecioară sau Capricorn.

Capricorn

Anul acesta veți atinge succesul. Desigur, aceasta nu se va întâmpla fără ambiție și voință.
O propunere din partea unei femei poate fi șansa voastră mult așteptată. Va exista o nouă oportunitate pentru voi.
O atenție deosebită trebuie acordată relațiilor sau situațiilor asociate cu oamenii născuți sub semnele zodiacale de foc (Leu, Sagetator, Berbec) sau semne de aer (Balanta, Varsator si Gemeni).
Evitați conflictele și contradicțiile cu femei. Cu siguranță, nu veți câștiga!                                      În anul 2017 veți fi capabili să aduceți la lumină unele dintre talentele ascunse până acum. Resursele pentru manifestarea creativă a acestor talente  vin din toate părțile. Acest lucru vă dă un sentiment de satisfacție și de securitate. Familia și prietenii vă sunt susținători morali  pe tot parcursul anului. Anul 2017 este pentru nativii Capricorn un moment bun pentru introspecție și reflecție. Încetiniți un pic dacă munciți prea mult.Anul vă va oferi câteva obstacole și întârzieri în eforturile pe care le depuneți. Prioritizați-vă obiectivele în viață și depuneți eforturi pentru ele.

Conceptul de dragoste și relații poate să capete un nou înțeles în acest an. S-ar putea ca partenerul să fie mai ferm și mai agresiv decât oricând.Veți avea nevoie să vă gestionați și să vă țineți emotiile sub control. Cei singuri vor experimenta o crestere a senzualității si, prin urmare, vor fi în măsură să atragă potențiali parteneri. Urmați-vă instinctul, raționamentul și dorințele. O comportare moderată și calmă ar putea face minuni în viața voastră amoroasă.

Vărsător

În acest an vă puteți aștepta la schimbări interesante în viața oamenilor din familia voastră. Va avea loc un eveniment asociat cu o persoană din casa voastră, născut sub semnul Capricorn, Taur sau Fecioară. Vărsătorii vor începe anul 2017 destul de energici și entuziaști. Va avea loc o dezvoltare în toate domeniile vieții lor. Relațiile de orice fel vor intra într-o nouă fază pozitivă și vor duce către o mai mare rată de succes. Cu toate acestea, nativii sunt rugați să avanseze încet și constant, cu puțină răbdare, pentru că Saturn este gata să facă schimbări in planurile lor de viață. Viața vă va fi foarte împlinită si satisfăcătoare. Parteneriatele și relațiile vor fi în favoarea voastră. S-ar putea să vedeți rezultate concrete pentru eforturile voastre din trecut, având acum o bază solidă până la atingerea altor obiective pe termen lung.

Vărsătorii vor fi în măsură să simtă cu mai mare intensitate emoțiile în viața lor amoroasă de anul următor. Marte și Venus vă intensifică emoțiile și vă ajută să vă înțelegeți mai bine cu partenerul. Temerile pe care le aveți cu privire la relația prezentă se vor estompa. Romantismul și dragostea vor fi la ordinea zilei pentru nativii Vărsător. Cand lucrurile nu merg, este mai bine să vorbiți cu partenerul și să rezolvați lucrurile printr-un dialog calm. Cei singuri vor putea să atragă parteneri fără prea mult efort. Fiți autentici dacă aveți nevoie de relații mai puternice. Aveți încredere în voi și veți putea să vă fermecați partenerul cu ușurință.

 

Pești

Anul 2017 va fi învăluit în mister, cu rezultate mixte pentru nativii Pesti. Cu toate acestea Marte vă va oferi energia și ambiția pentru a vă realiza planurile.  Situații și interese din trecut vor reveni acum în prim-plan și vă vor aduce în lumina reflectoarelor încă o dată. Instinctele vă ajută și în acest an să evitați problemele care apar în calea voastră.  Veți avea preocupări sociale care vă vor aduce un sentiment de profundă satisfacție. Partea emoțională și sentimentală va fi la apogeu, cu toate acestea asigurați-vă că nu cădeți pradă unor persoane care pot profita de aceasta. Situatiile din jurul vostru v-ar putea face să vă simțiți un pic pesimist și să vă aducă un sentiment de teamă și îndoială. Nu acordați atenție acestui lucru ci luați măsuri clare, bazate pe instinct. Marte și Uranus v-ar putea forța la anumite acțiuni impulsive și sarcini riscante, fără a privi la efectele pe termen lung. Fiți un pic mai precauți. Nu cedați acestor impulsuri ci căutați o nouă cale. Nativii sunt sfătuiți să aibă stabilitate în acțiunile lor și să se asigure că sunt mereu pe calea cea bună.

Viața amoroasă a nativilor Pesti va fi extrem de dinamică în anul următor. Mulți dintre voi vor fi în căutarea unui partener ideal și chiar îl vor întâlni. Sentimentele și emoțiile vă pot împinge uneori să aveți mai mulți parteneri. Nu uitați că e nevoie de dedicare si loialitate în ceea ce privește relațiile în această perioadă. Unii dintre voi s-ar putea să fiți destul de impulsivi în relații și din această cauză ar putea exista repercursiuni pe termen lung. Cu toate acestea domeniul sentimental pare puternic și consistent pentru perioada respectivă. Pasiunea și angajamentul sunt cuvintele cheie în ceea ce privește dragostea pentru Pesti pe tot parcursul anului.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s