sfaturi

Când viața îți dă lămâi…

Aceasta este povestea unei adolescente care reușește să trăiască viața la maxim, după regulile ei, în pofida faptului că viața nu a fost deloc blândă cu ea. Gândiți-va la această fată de fiecare dată când vă este greu și când credeți că nu mai există soluții la problemele cu care vă confruntați…

Atunci când Gabi Shull din Missouri avea nouă ani,  a trebuit să i se amputeze o parte din picior din cauza osteosarcomului, un tip de cancer osos, care i-a afectat genunchiul. Dar, după cum se poate vedea mai jos, acest lucru nu a oprit-o pe tânăra balerină din dans!
Acum în vârstă de cincisprezece ani, Gabi poate dansa din nou grație unei forme revolutionare de chirurgie numită rotațioplastie. Chirurgii i-au atașat partea de jos a piciorului de partea de sus, la un unghi de 180 de grade, astfel încât să se poată încadra într-o proteză specială,  care să îi permită să continue dansul. Și asta e exact ceea ce face Gabi! Ea face cursuri de dans contemporan și liric și, de asemenea, dansuri competitive. Ea este în același timp purtator de cuvant national pentru conștientizarea cancerului la copii. Luați aminte la această poveste de viață si nu uitați: „Când viața îți dă lămâi…fă limonadă!”

amputee-ballerina-gabi-shull-1

amputee-ballerina-gabi-shull-2

amputee-ballerina-gabi-shull-3

Sursa articol si foto: http://www.boredpanda.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s