cele mai tari postari fara categorie

Samsung îți îndoaie telefonul 😁

samsung

Samsung se joaca cu ideea de telefoane „deformabile” din 2008, când a prezentat un prototip de dispozitiv cu ecran OLED pliabil la expoziția Society for Information Display (SID) .

Acum, potrivit unui raport publicat de Bloomberg, Samsung  se pregătește să lanseze nu unul, ci două smartphone-uri deformabile, la începutul anului 2017.

Raportul spune ca ambele dispozitive vor avea ecrane OLED. Detaliile sunt oarecum discrete, dar din ceea ce am inteles, unul dintre dispozitive va fi o combinatie de telefon / tabletă, al cărui ecran de 5 inch ar putea fi desfășurat într-un ecran de 8 inch. Celălalt va fi un telefon care se pliază în jumătate, un fel de telefon cu clapeta, dar cu ecran pe ambele părți.

Samsung are cu siguranță tehnologia pentru a face acest lucru. În 2014, compania a lansat un video al unui concept de telefon care se pliază într-o tabletă. Iar compania a demonstrat la CES 2013 ca display-urile OLED mici, subtiri, sunt pe deplin flexibile.

Potrivit unor surse Bloomberg, Samsung ar putea pregăti lansarea unuia sau chiar ambelor telefoane la Mobile World Congress de anul viitor de la Barcelona, care are loc de obicei la sfârșitul lunii februarie. Telefoanele, dezvoltate în prezent sub numele de cod „Project Valley”, nu vor fi parte din gama Galaxy S.

Sursa: https://www.yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s