cele mai tari postari fara categorie

Inventii incredibile

Aparatul care arata vremea

Ken Kawamoto este un inginer de software, care are ambiția de a uni universul digital și cel real . El a venit cu ideea unui dispozitiv care afișează vizual vremea de mâine . El îl numește Tempescope. În cazul în care va fi o furtună, aparatul arată fulgere reale si picături de apă cad în aparat dacă va ploua. Este cu adevărat uimitor ! Singura problemă este că nu poate să ne arate zăpadă încă .

Cesti oglinda

O echipa de design japonez numita D – Bros a venit cu un set unic de cești de ceai și farfurioare pe care le -au numit ” Waltz „. Aceste cesti reflectă modelele colorate de pe farfurioare, făcând ca selectarea celor care se  potrivesc sa nu mai fie cu atât de dificila . Captivant!

Pantofi carora li se pot scoate tocurile

Acum, cu un simplu dispozitiv de fixare, puteți transforma pantofii comozi de zi cu zi in pantofi eleganti pentru seara. Designerul Tanya Heath a inventat pantofii speciali, care pot fi adaptati la o întreagă gamă de diferite tocuri. O veste buna pentru cele care doresc sa poarte pantofi frumosi si eleganti, dar trebuie să si conducă!

O gradina in miniatura, sub forma de bijuterii

Designerul Colin Jordan a inventat bijuteriile ideale pentru cei care iubesc natura. Ea face aceste vase cu ajutorul unei imprimante 3 D și le umple cu flori mici, care de fapt cresc ca si plantele mai mari . Acestea pot fi purtate ca si coliere sau broșe.

Cada de baie sferica

Inventata de designerul rus Aleksandr Zhukovskii, cada de baie sferica te face sa te simti ca si cum ai inota in aer.

Super eroi pe post de suport de carti

Pare ca aceste carti sunt sustinute de către superman, nu? De fapt, este vorba doar de magneți care sunt atrași de bucati de metal ascunse în carti.

Ceasuri text

Spre deosebire de ceasurile obișnuite cu limbi sau numere, care te fac pur și simplu să te concentrezi pe cât de repede trece timpul, ceasul text te face să te opresti și să te gândesti la momentul prezent.

Cafeaua care iti ofera un sarut

Cafeaua cu „sarut” a fost inventata de  Jang Woo Seok. „Imi place sa beau cafea si sa sarut oamenii”, spune el. „Acum le pot face pe amandoua, in acelasi timp”

Tastatura invizibila

Tastatura invizibila Noki este formata din două brățări simple, care monitorizează mișcarea degetelor. Foarte impresionant, dar un pic cam greu de utilizat dacă încă nu sunteti obisnuiti cu tastarea digitala!

Indicatoare pentru biciclisti

Designerul azer Elnur Babayev a venit cu această idee. Proiectorul inventat de el, Cyclee, permite unui biciclist să indice în mod clar șoferilor ceea ce este pe cale să facă – chiar și atunci când este întuneric complet. Proiectorul este atașat la scaun și funcționează în mod automat, fără niciun ajutor din partea biciclistului.

Lampa din trunchi de copac

Fiecare dintre aceste lampi este unica deoarece este facuta din trunchiuri reale de copaci. In interiorul lor se afla diode care emit lumina.

„Arme” pentru bataia cu perne

Lumea ar fi probabil un loc mult mai liniștit dacă ne-am rezolva toate disputele prin batai cu perne. Designerul Bryan Ku a avut în mod clar același gând . Pentru cei care iubesc bataia cu perne, el a inventat o selecție de arme speciale moi.

sursa articol http://brightside.me/
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s