iubire si relatii · sfaturi

Ce greseli fac fetele in relatii?

oops

Nu esti tu insati

Unul din cele mai rele lucruri pe care le poti face intr-o relatie este sa incerci sa fii altcineva. Daca esti naturala, acest lucru se simte si ii atrage pe baieti. Sa nu-ti fie frica sa-ti arati adevarata personalitate daca vrei ca el sa te iubeasca pe tine si nu pe cea care incerci tu sa fii.

Incerci prea mult sa ai o relatie serioasa

Te straduiesti prea mult. Nu-i spune niciodata unui baiat ca esti interesata doar de relatii serioase. Baietilor nu le place sa fie presati. Iar tu exact asta vei face daca le vei spune asta. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine pentru ca daca va fi sa fie o relatie serioasa, va fi fara ca tu sa trebuiasca sa specifici asta.

Esti prea suspicioasa

Uneori fetele se poarta prea suspicios si reactioneaza intr-un mod foarte dramatic in diverse situatii. Incearca sa te schimbi, altfel risti sa-l indepartezi pe cel de langa tine.

Nu vorbesti simplu si clar

Spune ce gandesti pentru ca daca nu o faci si lasi mereu loc de interpretari, el va fi confuz si va incepe sa evite discutiile cu tine. Nimic nu este mai rau decat sa ai o relatie cu cineva care nu stie sa comunice intr-un mod simplu si clar.

Iti exagerezi limitele

Niciodata sa nu exagerezi atunci cand vine vorba de actiunile pe care le planuiesti. Daca ignori cu buna stiinta posibilele repercursiuni ale actiunilor tale, acest lucru este periculos. Cu atat mai mult daca te lauzi in fata partenerului tau ca poti sa alergi 2 km in 30 de secunde…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s