sfaturi

Sfaturi de Valentine’s Day – pentru baieti

Dragilor, trebuie sa stiti un lucru simplu: pentru fete, Ziua Îndrăgostiților este la fel ca finala de Champions League pentru bărbați .
Cu alte cuvinte, ignorati această zi pe riscul propriu .

Este minunat că ai o relatie care merge bine . Cu toate acestea, dacă vrei s-o ai în continuare, nu ignora Valentine’s Day. Nimic nu va face o fata sa se simta mai bine!

Iata aici cateva metode pentru a a-i arata că-ti pasă:

 

022

Foto: http://love.allwomenstalk.com/

# 1 : O zi specială. În cazul în care în mod normal ieșiti in locuri banale, de data asta schimba locul. Mergeti undeva unde este o atmosferă romantica, un show live, un club de comedie, un club cu program special de Valentine’s, ceva care spune că aceasta este o zi specială.


# 2: Florile sunt apreciate în orice zi, dar niciodată mai mult decât de Ziua Îndrăgostiților. Și, desigur, trandafirii rosii sunt exact ce s-ar astepta ea sa primeasca.  Dar eu iti recomand sa sari peste trandafirii roșii și sa-i iei ceva diferit – cum ar fi lalele mov.

# 3: Fa ceva prostesc, dar frumos. Ca de exemplu sa-i trimiti un mesaj pe oră, cu ceva de genul: „Ma gandesc mereu la tine” . Asta va insemna pentru ea: ” mi-am facut timp sa-ti arat cât de speciala ești pentru mine. „


# 4: În cele din urmă încearca sa-i postezi pe perete un  cântec de dragoste. De ce ? Pentru că fetelor le place să știe că sunteți dispusi să aratati cat de mult va pasă. Voi, baietii, trebuie sa intelegeti ca ele apreciază cel mai mult faptul că vă pasă suficient cat sa o aratati macar o data pe an.

Baftă 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s