iubire si relatii

Ce este si cum este dragostea

LovesSplendor

Dragostea nu doare. Abuzul fizic și / sau emoțional nu este o dovada de iubire.

Dragostea nu este manipulativă, ea nu trebuie folosita pentru a-i convinge pe alții să facă ceea ce vrei. Iar tu nu trebuie să cedezi la cererile bazate pe tactica „Ai face-o dacă m-ai iubi!”

Deși este adevărat că o mare parte din iubire inseamna sa pui fericirea altei persoane înainte de fericirea ta, asta nu inseamna sa-ti compromiti valorile sau sa te consideri inferior acelei persoane

Dacă cineva te roaga sa faci ceva ce nu vrei să faci, în scopul de a-ti „dovedi” dragostea, inseamna ca acea persoana nu te iubeste. Când iubești o persoană nu-i ceri acesteia să-și sacrifice o parte din ea în numele acestei iubiri.

Este ușor să confunzi iubirea cu dorinta.Adevarata masura a iubirii este angajamentul și încrederea, nu atractia fizica.

Este posibil să simti dragoste pentru mai mult de o persoană la un moment dat. Nu te condamna din punct de vedere emotional dacă te afli în această situație nefericită. Dar asigura-te că rămâi deschis și cinstit cu ambele părți despre sentimentele tale și confuzia pe care o simti.

Dragostea se poate estompa uneori. Atunci când cineva nu te mai iubeste, acest lucru nu inseamna ca valoarea ta ca persoană este mai mica sau ca esti mai putin dezirabil.

Dragostea ar trebui să te faca sa te simți fericit, sigur și apreciat.

Reclame

Un gând despre „Ce este si cum este dragostea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s