cele mai tari postari fara categorie

La ce am putea să ne așteptăm in 2013

Internetul este în continuă schimbare. Daca în urmă cu câțiva ani foloseam dial-up si ne lua o vesnicie pentru a descărca o melodie de 192 kbps, acum câteva minute sunt suficiente pentru a descărca un întreg playlist de pe YouTube, la o calitate înaltă. Să visam putin la tehnologiile noi care ar putea sa ne schimbe viata in 2013.

Apeluri holograma pe Skype
holograma

Skype îți permite să-l auzi și să-l vezi pe prietenul tău prin intermediul unei camere web. Dar n-ar fi grozav dacă prietenul ar sta chiar lângă tine? Ar putea fi posibil cu apeluri 3D hologramă! Singurul dezavantaj al acestor apeluri este că amandoi ar trebui să fiti imbrăcați 🙂

Adio e-mail
email

Chiar și acum e-mail-urile nu mai sunt atât de populare în rândul tinerilor și sunt folosite mai ales pentru mediul de afaceri. De ce sa-ti deschizi mail-ul cand ai posibilitatea să trimiți un mesaj prin sms, Skype, Facebook, Twitter sau orice alt serviciu de web și sa obții un răspuns imediat?

YouTube gratis!
no-limits

YouTube fără nici o limitare! Acum putem doar visa la asta. Toata muzica și toate clipurile video posibile, gratuit și fără nici o problema privind drepturile de autor. Nu ar trebui să mai cauti filme și albume pe diverse site-uri torrent. Doar intri pe YouTube și obții tot ce vrei.

Wi-fi in orice loc!
wi-fi

Si tu visezi la o lume cu Wi-Fi gratuit? Deși în zilele noastre există o mulțime de astfel de locuri, atunci când avem nevoie de ele cel mai mult, nu le putem găsi. Deci, n-ar fi minunat sa avem conexiune Wi-Fi 24/7 și sa navigam pe net de câte ori dorim?

Fara spam
no-ads

Pun pariu toți v-ati saturat sa primiti mesaje spam sau sa vedeti mereu un anunț enervant în e-mail-uri. Bannerele de pe toate site-urile posibile au devenit aproape ineficiente. Cel mai probabil va exista o noua metoda de promovare curand. Acum putem doar ghici ce va fi, dar cu siguranta că specialiștii in marketing ne vor surprinde destul de curând.

Fara virusi
virus

Acesta este pur si simplu un vis ! În zilele noastre nu poti folosi PC-ul fără software antivirus. Cu toate acestea, chiar si un antivirus bun nu vă garantează protecție totală. Ar trebui să fim foarte atenți când deschidem un site necunoscut sau cand descărcam un program. N-ar fi cu adevărat grozav dacă ne-am trezi pe 1 ianuarie și am afla că toti virusii au dispărut?

Preluare si traducere de pe http://www.freemake.com/blog/tech-web-in-2013-what-to-expect/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s