sfaturi

Sfaturi pentru fete – partea a doua

Esti o persoană minunată și pentru mama ta esti tot ce poate fi mai bun in lume. Nu va mai dura foarte mult înainte de a pleca de acasă pentru a-ti face drum în lume. Pot să-ti dau un sfat prietenesc? Aici sunt unele lucruri pe care nu ar trebui să le faci.

1. Niciodată sa nu te disprețuiesti.

Esti grozava și esti capabila de a face lucruri atât de bune incat n-ai niciun motiv sa nu crezi în tine. Când lucrurile merg prost sa nu incetezi niciodată să crezi in tine. Unele fete cad in depresie, se invinovatesc și isi pierd stima de sine. Tot felul de probleme pot urma.

2. Niciodată sa nu fii obsedata de aspectul tau.

Cred că arăți grozav. Sa fii fericita ca esti persoana care ești și ai corpul pe care il ai. Mănâncă moderat, fa exercitii fizice și ai să fii sănătoasa. Unele fete devin obsedate cu pierderea in greutate sau obtinerea corpului perfect. Tu arăți bine.

3. Niciodată nu-ti compromite siguranța personală.

Niciodată nu te pune în pericol grav. Acest lucru înseamnă că nu poti avea încredere în oameni cu adevărat până când nu ii cunosti si asta inseamna ca, uneori, trebuie să eviti sa faci lucruri care arata ca si cum ar putea fi distractive. Niciodată nu te îmbăta si nu lua droguri. Din păcate, există unele persoane răuvoitoare acolo si este mai bine să nu-ti asumi riscuri inutile.

4. Niciodată nu da din tine mai puțin decat poti.

Suntem foarte mândri de ceea ce ai realizat până acum. Si tu ar trebui să fii mândra. Continua să faci bine. Continuă să încerci sa faci mult mai bine tot ceea ce faci. Nimeni nu poate cere mai mult de atât.

5. Nu uita niciodată că părinții tăi te iubesc.

Orice se întâmplă în viață, familia ta va fi în continuare familia ta. Indiferent de dificultățile cu care te confrunti, poți vorbi mereu cu parintii tai și ei vor încerca să te ajute. Ei sunt aici pentru tine chiar daca tie ti se pare ca nu e asa.

Reclame

Un gând despre „Sfaturi pentru fete – partea a doua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s