iubire si relatii

Cum faci un baiat să se simtă cel mai norocos tip în viață pentru că te-a întâlnit?

Să spunem că ai întâlnit un baiat care iti place foarte mult și te vezi având o relație cu el. Ar trebui să faci un efort să-i arati că ești minunata, nu? De fapt, nu. Este vorba pur și simplu despre „a fi”, nu despre „a face”. Aici nu e vorba despre ceea ce faci, ci despre ceea ce esti.

Când întâlnesc un tip grozav, fetele încearcă adesea să faca totul pentru a arata ce captură grozava sunt. Vor face lucrurile altfel decat de obicei, vor vorbi altfel și, uneori, chiar vor face lucruri pe care el le doreste, împotriva a ceea ce isi doresc ele..

Iată adevărul: nu poti convinge un om să se indragosteasca de tine. Dar poți să-l duci acolo prin felul tau de a fi. Una dintre modalitățile cele mai eficace de a face acest lucru este să te lași ghidata de energia ta feminina. Energia feminină este despre a fi în loc de a face. Când te concentrezi pur și simplu asupra ta, asupra felului cum arati si cum te simti, in loc sa te concentrezi asupra lui, atunci el va simti energia ta feminina si isi va dori sa te cunoasca mai bine.
Inspirând un baiat să te vada ca singura fata cu care vrea sa fie nu este atat de greu pe cat crezi. Baietii se indragostesc de tine nu pentru cat de multe faci pentru ei, ci pentru sansa pe care tu le-o dai ca ei sa faca ceva pentru tine. Când tu ii oferi afecțiune, atenție, cadouri, aceste lucruri îl fac să se gândeasca la tine ca la o mamă sau o prietena în loc de a inspira dorința lui emotionala pentru tine.

Când ești deschisă să primesti de la un om, trimiti un mesaj ca te pretuiesti – că ești demnă de timpul său, atenția sa, gesturile sale, și în cele din urmă iubirea lui.

Cel mai important lucru de reținut atunci când te întâlnești cu un băiat și vrei ca el să realizeze cât de minunată ești, este de a pune fericirea ta pe primul loc.

Dacă iti place să mergi la cursuri de dans in fiecare joi seara, nu renunata la asta doar pentru ca exista el in viata ta si iti este teama ca el o sa creada ca nu esti interesata de el.
Arata-i că ai o viață si fara el si-l vei atrage si mai mult – nu doar pentru că tu nu ești pe cale să renunți la tot pentru el, ci pentru că oamenii care sunt pasionati de interesele lor sunt oameni interesanti! Poti sa-i spui „am ore de dans joi si nu ne putem vedea, dar sunt libera marti sau vineri.” S-ar putea sa te sperie putin sa faci acest lucru cu un baiat care iti place cu adevarat, dar crede-ma, tipul isi va rearanja cu plăcere planurile pentru a te vedea. De ce? Pentru că tocmai ai dovedit că ești o captură care merită efortul!

Reclame

Un gând despre „Cum faci un baiat să se simtă cel mai norocos tip în viață pentru că te-a întâlnit?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s