sfaturi

Sfaturi pentru băieti

O persoană, nu părti din ea
De multe ori te vei uita la o fată. Adolescența este un moment bun de a stăpâni obiceiul de a vedea o persoană și nu doar părți ale corpului ei. Invață că fata nu numai că are un fund frumos – ea are, de asemenea, un nume, o personalitate, părinți, obiective, vise și o viață. Plus că lucrurile vor fi mai ușoare dacă o privești în ochi primul.

Există o prăpastie între încredere și insecuritate.
Poartă-te ca și cum ar trebui să fii acolo. Când tu crezi in tine și alții vor crede. Oamenii caută pe cineva dispus să-și asume provocari, dispus să spună :”pot sa fac asta”.Fii real, fii tu însuți, lasă să se vada cea mai bună versiune a ta. Cea mai mare încredere vine de la faptul că știi că indiferent ce se întâmplă, tu ai un plan de ieșire. La urma urmei, ceea ce nu te omoara, te face mai puternic.

Orice ai fost rugat sa faci, fă un pic mai mult.
Depășește așteptările. Dacă mama îți cere să speli vasele, sa le speli și să duci și gunoiul. Știu că asta sună ca o muncă suplimentară. Dar în afaceri acest puțin îți aduce clienti noi. În baschet, îți îmbunătățește procentajul de aruncare liberă. In relatii îți ajută să construiești încredere și responsabilitate. Diferența dintre ordinar și extraordinar este de numai cinci litere. Doar un pic de „extra”.

Vorbește.
Uneori, ai ceva semnificativ de spus. Spune-o. Spune-o oriunde oamenii te pot auzi. Vorbește!

Nu vei eșua dacă nu încerci.
Cu alte cuvinte, fii liber să eviti eșecul cu orice preț. Dar numai dacă vrei sa ramai pentru tot restul vietii singur, needucat, necunoscut și nerealizat. În cazul în care asta nu e ceea ce vrei, schimba-ti atitudinea. Incearca! Și uneori o vei da in bară. Asta e parte din viata. Dar vei invata ceva din asta!

Bărbați adevărați.
Pentru tot restul vietii tale ai să tot auzi despre tot felul de oameni reali. Acestia iti vor fi descrisi ca oameni cu puteri supraomenești, gust impecabil in moda, o mulțime de bani, carisma si farmecul pe care fiecare femeie si le doreste. Gandindu-te la acestia, ultimul lucru pe care l-ai vrea este ca societatea să creada că tu esti „mai puțin barbat.”
Iată secretul: acest om real cu care tu ar trebui să te măsori nu există.
Singurul om in legatura cu care sa-ti faci griji este omul care ai fost creat sa fii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s