iubire si relatii

Cum sa-i spui „te iubesc”

Sa spui cuiva „te iubesc” poate fi un lucru înfricoșător. Care este cel mai bun mod de a spune „Te iubesc”? Primiti sfaturi pentru fiecare scenariu „te iubesc”, indiferent dacă este prima dată când o spuneti sau ati mai spus-o de milioane de ori.

Daca nimeni nu a spus-o încă

Dacă esti într-o relație și te simți ca și cum te-ai îndrăgostit – chiar dacă niciunul dintre voi nu a folosit aceste cuvinte inca – atunci e timpul pentru a-ti pune sentimentele pe tava. Planuieste un moment romantic in care sa fiti doar voi doi. Uită-te în ochii lui/ei și încet, dulce spune cuvintele magice. Dacă le auzi înapoi, norocul tau!

Dacă el/ea nu spune „Te iubesc si eu”, tot e bine. Este mai bine sa-ti dezvalui sentimentele decat sa le ascunzi si sa risti sa fii ranit mai tarziu. În plus, doar pentru că cineva nu te iubește chiar în acest moment nu înseamnă că nu te-ar putea iubi in viitor.

Daca esti prea timid să-i spui

Dacă te simți prea timid să mergi si sa-i spui prietenului sau prietenei tale „te iubesc”, aceasta nu e neaparat un lucru rau. Poti sa-i scrii un bilet pe care sa i-l strecori in buzunar sau in caietul de clasa!

Dar eu recomand sa-ti faci curaj si sa i-o spui verde in fata. Toti sunt un pic nervosi cand trebuie sa spuna „Te iubesc” pentru prima data – este normal. Dar speră ca vei fi răsplătit pentru toti acei fluturi din stomac atunci când vei auzi aceste cuvinte înapoi.

În cazul în care ti-a spus-o deja

Dacă ti-a spus „te iubesc” și tu simti la fel, spune-i imediat. Dacă se poate, spune-i imediat după ce ti-a facut marturisirea. În cazul în care nu i-ai spus atunci, spune-i data viitoare când sunteti doar voi doi impreuna.

Spune-i „Vreau să știi că te iubesc si eu. Îmi pare rău că nu ti-am spus mai devreme. Am vrut doar să aștept până eram sigur ca si tu simti la fel”

Dacă amandoi ați spus-o deja de nenumarate ori

După un timp, aceste doua cuvinte magice pot începe să sune ca un clișeu. Încercați câteva din aceste moduri creative de a spune „te iubesc”:

• Scrie-i un biletel cu „te iubesc” si ascunde-l undeva știi că il va găsi.
• Scrie-i „te iubesc” din spaghete, fa o poza si trimite-i.
• Dedica-i o melodie la radio și asigura-te ca o va asculta.
• Da-i o listă cu 10 lucruri pe care le iubesti la ea

Dacă nu esti într-o relație

Dacă te simți îndrăgostit de cineva cu care nu esti intr-o relatie – ca un coleg de scoala cu care n-ai vorbit niciodata sau ca cel mai bun prieten al tau – atunci nu fugi sa-i spui „Te iubesc”. Astea sunt cuvinte mari care ar putea sfârși prin a speria persoana respectiva. În schimb lasa-l să-ti cunoască sentimentele în moduri subtile ca de ex. prin a flirta cu el sau prin a-l invita la o plimbare. Lasa chestiile siropoase pana dupa ce v-ati cunoscut mai bine.

În cazul în care nu esti sigur ca iubesti

Dacă nu esti sigur ca esti cu adevarat indragostit, atunci nu spune niciodată „Te iubesc.” În schimb, spune ceva de genul, „îmi place sa-mi petrec timpul cu tine, dar nu sunt pregătit să ma indragostesc încă”. Dar sa minti și să spui „te iubesc” ca sa nu o/îl ranesti, îi va face rău mai tarziu – chiar mai mult decât dacă ii spui adevărul.

Reclame

Un gând despre „Cum sa-i spui „te iubesc”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s